Trailers

On My Block seizoen 2 onthult grote cliffhanger

Het tweede seizoen van On My Block is door Netflix aangekondigd. Met een uitgebreide trailer van ruim drie minuten worden we opgewarmd voor de rentree van de serie, op 29 maart zullen alle episodes verschijnen. En nu is een grote vraag alvast beantwoord.

On My Block seizoen 2

De release van het tweede seizoen is nagenoeg een jaar na de entree van de serie. Op 16 maart 2018 begon On My Block met tien afleveringen en een maand later werd het tweede seizoen bekendgemaakt. Nu is het dus zover dat de afleveringen verschijnen.

Grote cliffhanger: leeft Ruby nog?

Het eerste seizoen eindigde met een grote cliffhanger. Want zowel Ruby als Olivia lagen bloedend op de grond, met de ambulance in aantocht. Met name voor Ruby leek het er niet goed uit te zien, de trailer geeft nu antwoord op deze grote vraag.

Los Angeles

On My Block is een coming of age-serie van Netflix, waarin vier tieners in de binnenstad van Los Angeles worden gevolgd. De school waar ze veel vertoeven gaat gebukt onder het geweld. Met humor probeert het viertal zich hier doorheen te slaan, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.

Bekijk de trailer van On My Block seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?