Laatste Nieuws

Oktober is horrormaand op Netflix: dit mag je allemaal verwachten

The Haunting of Hill House Netflix

Halloween staat garant voor horror en in oktober werkt Netflix daar ook flink aan mee. Er worden heel wat spannende titels toegevoegd en het aanbod staat al vol met horrorfilms- en series. Wat je allemaal mag verwachten hebben we op een rijtje gezet.

The Haunting of Hill House

Was Halloween 2017 ingeruimd voor Stranger Things 2, dit jaar is de focus gelegd op The Haunting of Hill House. Dit horrorverhaal is in een nieuw jasje gestoken met Steven Spielberg als producent. De cast bestaat uit onder meer Timothy Hutton, Michiel Huisman, Carla Gugino en Victroia Pedretti. De trailer is al beangstigend. Vanaf 12 oktober zijn alle afleveringen te zien op Netflix.

Apostle

In Apostle zien we hoe bewoners van een eiland onderdeel zijn van een duistere sekte. Als het zusje van Thomas Richardson ook toetreedt tot deze sekte besluit hij te infiltreren, om zijn zusje te redden. Zijn aanwezigheid op het eiland krijgt echter een dramatische wending als de sekteleider verneemt dat er een indringer is. En dan gaat het er erg bloederig aan toe. Apostle verschijnt op 12 oktober op Netflix.

Malevolent

Begin oktober is Malevolent verschenen op Netflix. Broer Jackson en zus Angela simuleren paranormale ervaringen tegen betaling, maar belazeren de boel dus eigenlijk altijd. Tot ze in klus krijgen van mevrouw Green in een voormalig weeshuis… een spookhuis. Er heeft hier een reeks moorden plaatsgevonden op jonge meisjes en Angela kan fictie en de werkelijkheid steeds minder uit elkaar houden.

The Chilling Adventures of Sabrina

Het Halloween-weekend wordt door Netflix benut om het eerste seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina te lanceren. De heks geniet van haar bestaan als half-heks en half-mens. Zo kan ze rustig met haar vrienden blijven optrekken, maar daar komt op haar zestiende verjaardag verandering in. Sabrina moet namelijk de keuze maken tussen heks en mens. En dat wordt een heftige aangelegenheid, zo is alvast te zien in de heerlijke trailer. The Chilling Adventures of Sabrina verschijnt op 26 oktober op Netflix.

Horrortips op een rijtje

Netflix heeft ook nog heel wat horrorfilms in het aanbod staan. Een aantal tips op een rijtje om de horrormaand perfect door te gruwelen.