Trailers

OITNB-makers komen met GLOW: trailer

GLOW Netflix

GLOW verschijnt op 23 juni op Netflix en de verwachtingen zijn hooggespannen. De makers van Orange is the New Black, onder leiding van Jenji Kohan die ook verantwoordelijk was voor Weeds, komen met een nieuwe komische serie, waarbij opnieuw vrouwen de hoofdrol hebben.

Glitter- en lycrawereld

Amerikaans worstelen heeft een zeer populaire periode gekend. Voor GLOW keren we dan ook terug naar de jaren tachtig, maar wordt nu het vrouwenworstelen als thema genomen. We volgen Ruth Wilder. In Los Angeles kan de werkloze actrice net haar hoofd boven water houden en ziet ze een laatste kans om door te breken wanneer ze zich in de glitter- en lycrawereld van het damesworstelen stort.

Ruth werkt samen met twaalf buitenbeentjes in Hollywood en moet ook concurreren met Debbie Eagan. Deze voormalige soapactrice stapte uit de business om moeder te worden, maar gaat weer aan de slag nu haar perfecte leventje toch niet ideaal blijkt te zijn. Aan het roer staat Sam Sylvia, een geruïneerde regisseur van B-films die nu een groep vrouwen moet begeleiden bij hun worstelcarrière.

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?