Laatste Nieuws

Officieel: Prison Break seizoen 5 opent december op Netflix

Prison Break Netflix

Het vijfde seizoen van Prison Break werd eerder al aangekondigd door Netflix en zou nog in 2018 op de streamingdienst verschijnen. De releasedatum is nu officieel naar buiten gebracht. December zal namelijk worden geopend met één van de meest populaire series van het afgelopen decennium.

Prison Break één van meest populaire series

Van 2005 tot en met 2009 was Prison Break misschien wel de meest populaire serie. Vier seizoenen werden er gemaakt van de serie met Dominic Purcell en Wentworth Miller in de hoofdrol. Wanneer Lincoln Burrows (Purcell) onterecht in de gevangenis zit en zelfs ter dood veroordeeld is, komt zijn broer Michael Scofield (Miller) in actie. Het is het vertrekpunt, met een duidelijk einde in seizoen 4. Tot de serie plotseling werd verlengd.

Prison Break maakt rentree met seizoen 5

In de zomer van 2015 maakte FOX namelijk bekend dat Prison Break een rentree zou gaan maken. Er werd een vijfde seizoen besteld en deze is in 2017 uitgezonden. Inmiddels wordt er alweer gewerkt aan een zesde seizoen. Alle bekende personages keerden terug en het seizoen zal op 1 december op Netflix verschijnen. De eerste vier seizoenen van Prison Break staan al op Netflix. Via onderstaande recap is je geheugen in één keer weer opgefrist.