Laatste Nieuws

Northern Rescue lijkt al na één seizoen klaar

Northern Rescue verscheen in maart 2019 op Netflix en groeide binnen no time uit tot een populaire romantische dramaserie. Fans van de reeks lijken echter niet te hoeven rekenen op een vervolg. Diverse bronnen melden namelijk dat CBC ervoor gekozen heeft om geen vervolg te bestellen van Northern Rescue.

Internationale streamingrechten

Northern Rescue is oorspronkelijk afkomstig van CBC, maar Netflix slaagde erin om de internationale streamingrechten aan te kopen waardoor we ook in België aan de slag kunnen met de reeks. Op Netflix werd de reeks goed ontvangen en op IMDb scoorde het zelfs een 7,1. Toch lijkt Northern Rescue niet verlengd te worden, want zelfs hoofdrolspeler Billy Baldwin heeft niets gehoord over een eventuele verlenging. Daarmee lijkt de kans op een vervolg klein.

Redding Netflix

De enige mogelijkheid om Northern Rescue nog een vervolg te bieden, lijkt wanneer Netflix de productie volledig overneemt. Ook dat lijkt een jaar na dato niet heel realistisch meer. Het ziet er dan ook uit dat het over en uit is voor de verhalen van de familie West.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?