Laatste Nieuws

Noorse serie Ragnarok krijgt derde seizoen

Ragnarok keert terug. De Noorse bovennatuurlijke serie is misschien niet de meest bekende Netflix-serie, toch is het een grote hit. Er is nu dan ook een derde seizoen aangekondigd, waar de komende maanden aan gewerkt zal gaan worden. Zo keren we terug naar Edda.

Een legende kan oud kwaad bestrijden

De Noorse serie Ragnarok speelt zich af in een klein en fictief stadje genaamd Edda. De reeks neemt ons mee naar vijf jongeren: Magne, Laurits, Saxa, Fjor en Gry. Ze doen zich allemaal anders voor in een wereld waarin de natuur verstoord is. Ze staan dichtbij smeltende ijskappen, warme winters en gewelddadige stortbuien. Kunnen ze op tijd ingrijpen om te voorkomen dat het dorpje aan zijn einde komt? Alleen een legende kan een oud kwaad bestrijden, terwijl de eindtijd nabij lijkt.

Derde seizoen voor Ragnarok

De serie debuteerde in januari 2020 en een tweede seizoen werd snel aangekondigd. Deze kwam er afgelopen voorjaar, in mei. Een half jaar bleef het stil rondom de Noorse serie, maar nu heeft Netflix aangekondigd dat Ragnarok in productie is voor het derde seizoen. Onduidelijk is of er al achter de schermen is doorgewerkt, of nu het proces pas in gang wordt gezet. Daardoor is de releasedatum lastig in te schatten. Voorlopig zetten we in op eind 2022.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?