Laatste Nieuws

Noodrem aangetrokken! Snowpiercer stopt na vier seizoenen

Snowpiercer zal nog één keer rond de wereld razen, daarna is het voorbij. De serie is al volop bezig met het vierde seizoen, die aanstaande winter zal verschijnen in de Verenigde Staten op TNT en bij ons op Netflix. Daarna is het gedaan.

Apocalyptische serie

TNT heeft namelijk besloten om na vier seizoenen een punt te zetten achter de serie. De apocalyptische serie werd gebaseerd op de film uit 2013 van Bong Joon-ho. In de zomer van 2022 debuteerde de reeks en werd direct zeer goed ontvangen. Met veel spanningen in de trein en een verhaal dat zich steeds meer ontvouwde kwam afgelopen januari het derde seizoen in de lucht.

Slotseizoen in productie

Nog voor het derde seizoen werd uitgezonden besloot TNT om al een vierde seizoen te bestellen. Deze is dan ook volop in productie en zal naar verwachting opnieuw in januari worden uitgezonden. Dat zal dus wel de laatste campagne worden. Deadline wist als eerste te melden dat Snowpiercer stopt. De cast is hierover recent geïnformeerd, waardoor ze de tijd hebben om nieuwe projecten te gaan zoeken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?