Laatste Nieuws

Nieuwe zombieserie Black Summer aangekondigd

Netflix heeft een gloednieuwe zombieserie aangekondigd. Vanaf april kunnen we aan de slag met het eerste seizoen van Black Summer. De zombieserie is een Netflix Original en speelt zich af in hetzelfde universum als we eerder zagen in Z Nation. Van die serie zijn drie seizoenen te bekijken bij Netflix.

Prequel Z Nation

Black Summer is een volgende zombieserie die we op Netflix kunnen verwachten. De serie kan gezien worden als een prequel van Z Nation en speelt zich dan ook af in datzelfde universum. In de serie kijken we mee met een team van speciale troepen dat de taak heeft gekregen om te vechten tijdens een zombie-apocalyps.

Een van de leden uit het team is Rose (Jaime King). De moeder is haar dochter kwijtgeraakt en begint nu aan een reis om haar dochter terug te vinden. Is ze bereid om moeilijke beslissingen te nemen om herenigd te worden met haar dochter?

Black Summer onderweg naar Netflix

Het eerste seizoen van Black Summer is onderweg naar Netflix. Vanaf 11 april kunnen we aan de slag met de acht nieuwe afleveringen van de zombieserie. Hieronder kun je alvast een bloedstollende trailer bekijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?