Trailers

Nieuwe verfilming van Mowgli verschijnt op Netflix

Mowgli Netflix

He wereldberoemde verhaal van Mowgli heeft een nieuwe versie gekregen. De beroemde acteur en regisseur Andy Serkis heeft het werk van Rudyard Kiplings onder handen genomen en komt hiermee naar Netflix. Vanaf 7 december zal de film te zien zijn en de eerste trailer is nu vrijgegeven.

Mowgli: Een kind van de wolven

Mowgli vertelt het hartverwarmende avontuur van het weeskind Mowgli (gespeeld door Rohan Chand), die als baby alleen werd achtergelaten in de jungle en is grootgebracht door wolven. Tijdens zijn zoektocht naar de plek waar hij echt thuishoort, liggen grote gevaren op de loer, niet alleen van de tijger Shere Khan, maar ook de nabije aanwezigheid van zijn eigen soort. Mowgli heeft zich zowel in de wilde jungle als in de beschaafde wereld van de mensen nooit echt thuis gevoeld. Nu moet hij de gevaren van beide werelden trotseren op een ontdekkingsreis naar de plek waar hij echt thuishoort.

Benedict Cumberbatch

Mowgli is een live action verfilming van Rudyard Kipling’s boek The Jungle Book, vertaald door een sterke cast, waaronder Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch en Naomi Harris. Mowgli is geregisseerd door motion-capture specialist Andy Serkis. Mowgli is een film met bekende karakters en een geliefd verhaal, in een rauwe, donkere vertelling.

Bekijk de trailer van Mowgli