Laatste Nieuws

Nieuwe truecrime Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer spoedig op Netflix

Netflix heeft een nieuwe truecrime docuserie aangekondigd. Vanaf 13 januari kunnen we bij de streamingdienst aan de slag met Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer. Daarin worden we meegenomen naar 1984 en 1985.

Richard Ramirez

Richard Ramirez zorgde er in 1984 en 1985 voor dat het leven in Californië volledig op zijn kop kwam te staan. In de zomer van 1984 ging het mis en begon Ramirez met moorden. Het duurde dan ook niet lang tot hij bekend kwam te staan als The Night Stalker. Hij zorgde voor een grote chaos in Californië en sloeg in totaal liefst dertien keer toe.

Heuse seriemoordenaar

Toch bleek het lange tijd moeilijk om Ramirez te pakken te krijgen. De seriemoordenaar vertoonde geen duidelijk patroon en koos zijn slachtoffers uiterst willekeurig uit. Zo behoorden tot zijn slachtoffers: Mannen, vrouwen, kinderen en ouderen. Zo was zijn jongste slachtoffer slechts zes jaar oud en zijn oudste slachtoffer 82 jaar oud. In de nieuwe truecrime docuserie Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer worden we meegenomen naar hoe Ramirez uiteindelijk gepakt werd. De documentaire verschijnt op 13 januari 2021 op Netflix.

Bekijk de trailer van Night Stalker

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?