Laatste Nieuws

Nieuwe serie van maker La Casa de Papel: Sky Rojo

Alex Pina zit niet stil. De maker van La Casa de Papel is exclusief voor Netflix aan het werk en de serie White Lines is sinds de zomer al in productie. Nu komt daar nog een nieuwe serie bij: Sky Rojo.

Opnames deze week gestart

De opnames voor Sky Rojo blijken deze week al te zijn begonnen, waarmee eveneens de indruk wordt gewekt dat White Lines inmiddels volledig is opgenomen. Sky Rojo is in de geest van La Casa de Papel en zou zich dan ook afspelen tússen het vierde en potentieel vijfde seizoen van de overvalserie. Er zijn al twee seizoenen onderweg van ieder acht afleveringen.

Sky Rojo op Netflix

In Sky Rojo zien we hoe drie prostituees een gastvrouwclub ontvluchten. Ze woonden daar, maar moeten nu weg nu ze hun pooier ernstig gewond en met een half verlamd lichaam hebben achtergelaten. Een Cubaanse, een Argentijnse en een Spaanse vrouw maken een roadtrip in de wetenschap dat ze na wat ze hebben gedaan een doodvonnis hebben. Met verschillende ernstige misdaden achter de rug hebben ze nog twee opties: wegrennen of opstaan tegen hun achtervolgers.

De Beste Spaanse series op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?