Laatste Nieuws

Nieuwe serie in Orphan Black-universum in ontwikkeling

Goed nieuws voor de fans van Orphan Black. Nadat de originele reeks na vijf seizoenen ten einde kwam, heeft AMC nu een nieuwe serie in ontwikkeling in dezelfde wereld als de originele reeks. Volgens Variety wordt er momenteel gezocht naar schrijvers om met de nieuwe serie aan de slag te kunnen gaan.

Nieuw verhaal in Orphan Black-universum

AMC werkt momenteel aan een nieuwe serie die plaatsvindt in het Orphan Black-universum. De ontwikkeling van de serie zou zich nog in een vroeg stadium bevinden. Toch is wel al duidelijk dat Temple Street Productions, het bedrijf dat eerder de originele reeks produceerde, aan de slag gaat met de productie van de nieuwe serie.

Van de nieuwe serie hoeven we overigens niet te verwachten dat het een reboot wordt of een spin-off. Het gaat om een compleet nieuw verhaal dat zich afspeelt in dezelfde wereld als waar we eerder onder meer Sarah, Cosima en Alison zagen. Meer van het nieuwe verhaal is nog niet duidelijk, onder meer omdat er gezorgd wordt naar een schrijver voor het project. Ze zijn bereid om naar verschillende ideeën te luisteren om te kijken hoe de nieuwe serie vorm kan krijgen.

Orphan Black van BBC naar AMC

Opmerkelijk genoeg is het AMC dat aan de slag gaat met een nieuwe serie in het Orphan Black-universum. De originele serie was afkomstig van BBC. Netflix slaagde er op zijn beurt in om de exclusieve rechten van de serie aan te kopen, waardoor de serie in onder meer België door het leven ging als een Netflix Original.

Het zorgde ervoor dat we razendsnel na de release van een nieuwe aflevering in de Verenigde Staten ook in Nederland konden kijken naar een nieuwe episode. Het is nog onduidelijk of dat ook het geval gaat zijn bij de nieuwe Orphan Black-serie. Wil jij als eerste weten wanneer de nieuwe Orphan Black-serie op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?