Laatste Nieuws

Nieuwe seizoenen You, The Witcher en Cobra Kai al in 2021 op Netflix

Netflix presenteerde deze week de kwartaalcijfers over het eerste kwartaal van 2021. Die cijfers vielen enigszins tegen wat betreft de groei van het aantal nieuwe abonnees. Terwijl gedacht werd aan een toename van ruim zes miljoen abonnees, bleef de teller hangen op zo’n 4 miljoen. Toch was er ook goed nieuws, want nog dit jaar kunnen we aan de slag met nieuwe seizoenen van een aantal grote series op Netflix.

Joe Goldberg en Geralt van Rivia

De opnames van het derde seizoen van You zijn recent afgerond en daardoor was al de hoop ontstaan dat seizoen 3 nog in 2021 zou verschijnen. Dat is nu bevestigd. In het laatste kwartaal van dit jaar keert Joe Goldberg terug voor nieuwe afleveringen. Datezelfde geldt voor The Witcher. Die nieuwe afleveringen worden tevens in oktober, november of december 2021 op Netflix verwacht. Daarmee komt er binnenkort eindelijk een einde aan het lange wachten.

Cobra Kai knalt door

Cobra Kai knalt ondertussen hard door. Nadat Netflix de eerste twee seizoenen van de serie binnenhaalde en daarna al razendsnel een derde seizoen lanceerde, blijkt ook het vierde seizoen al onderweg. Alle beelden voor seizoen 4 zijn al opgenomen en daarmee is de serie klaar om aan het einde van dit jaar voorzien te worden van nieuwe afleveringen. Het wordt dan ook een druk uiteinde op Netflix.

Stranger Things

Op een andere topper van Netflix, Stranger Things, lijken we langer te moeten wachten. Een hoofdrolspeler van de serie liet zich recent al ontglippen dat het vierde seizoen pas ‘volgend jaar’ zou verschijnen. Gezien Netflix tijdens het praatje over de kwartaalcijfers helemaal niets over de serie meldde, lijken we daar nu echt vanuit te moeten gaan. Stranger Things lijkt dan ook pas in 2022 terug te keren voor nieuwe afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?