Laatste Nieuws

Nieuwe seizoenen You en Sweet Magnolias uitgesteld

De nieuwe seizoenen van You en Sweet Magnolias laten langer op zich wachten dan oorspronkelijk de bedoeling was. Zowel het derde seizoen van You als het tweede seizoen van Sweet Magnolias heeft vertraging opgelopen. Daardoor zullen we langer geduld moeten hebben.

You seizoen 3

Het derde seizoen van You hoeven we niet als kerstcadeau op Netflix te verwachten. De eerste twee seizoenen verschenen rondom Kerstmis op Netflix, maar dat gaat bij seizoen 3 niet gebeuren. De opnames van seizoen 3 zijn in december namelijk nog maar net van start gegaan. De opnames staan gepland van november 2020 tot eind april 2021. De verwachte releaseperiode is dan ook pas in het derde kwartaal van 2021. In seizoen 3 krijgt Joe Goldberg te maken met een nieuwe obsessie.

Sweet Magnolias seizoen 2

Het tweede seizoen van Sweet Magnolias laat ook lang op zich wachten. Nadat het eerste seizoen van de serie in mei dit jaar op Netflix verscheen, duurde het niet lang voordat een vervolg werd besteld. De opnames daarvan staan echter pas gepland in begin 2021. De release van het tweede seizoen wordt dan ook pas op zijn vroegst eind 2021 verwacht. In seizoen 2 komen we er eindelijk achter wie betrokken waren bij het auto-ongeluk.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?