Laatste Nieuws

Nieuwe seizoenen The Flash en Arrow starten op Netflix

Flash Arrow Netflix

Er is goed nieuws voor de fans die via Netflix The Flash en Arrow volgen. The Flash seizoen 4 en Arrow seizoen 6 zullen in België namelijk via Netflix wekelijks gevolgd kunnen worden. De streamingdienst heeft bevestigd dat de nieuwe seizoenen deze week al van start gaan.

The CW

Op Netflix zijn meerdere series van de Amerikaanse televisiezender The CW te zien. Arrow en The Flash zijn hier voorbeelden van en door een overeenkomst tussen Netflix en The CW kunnen er hier in België wekelijks nieuwe afleveringen getoond worden.

Voor beide partijen is dat een win-win-situatie. Door de streamingrechten voor buiten de Verenigde Staten aan Netflix te verkopen hebben populaire series als Arrow en The Flash een nog groter bereik. Ook voor de volgers van deze serie is dit uiteraard goed nieuws, want nu hoeft er niet meer maanden gewacht te worden op de nieuwste afleveringen.

The Flash seizoen 4 en Arrow seizoen 6 op Netflix

Nog deze week starten The Flash seizoen 4 en Arrow seizoen 6 op Netflix. In Amerika worden de eerste afleveringen uitgezonden en zeer kort na die uitzending mag Netflix ze al in België aanbieden. The Flash seizoen 4 start bij The CW op 10 oktober en vlot daarna staat de eerste aflevering op Netflix. Vanaf dat moment volgen er wekelijks nieuwe afleveringen van The Flash seizoen 4.

Arrow seizoen 6 start in Amerika twee dagen later, op 12 oktober. De dag daarna wordt Arrow seizoen 6, aflevering 1 op Netflix in België verwacht. Ook hier geldt weer dat de streamingdienst wekelijks de nieuwste aflevering aan het aanbod mag toevoegen. Arrow seizoen 6 bestaat net als The Flash seizoen 4 uit liefst 23 afleveringen.

Legend’s of Tomorrow en Supergirl

Een logische volgende vraag is het hoe het dan met Legends of Tomorrow en Supergirl zit, eveneens series die te zien zijn bij The CW in Amerika en onderdeel uit maken van het DC Universum. Netflix heeft helaas ook bevestigd dat op het vervolg van deze eveneens populaire series nog even wachten is. Hoewel ook van deze series het nieuwe seizoen in oktober is begonnen is er nog geen datum bekend wanneer ze bij Netflix te zien zijn.