Laatste Nieuws

Nieuwe romcom op komst met Noah Centineo en Camila Mendes

The Perfect Date Netflix

Netflix is weer aan de slag gegaan met een nieuwe romantische komedie. In navolging van de grote successen van onder meer The Kissing Booth en To All The Boys I’ve Loved Before, is het komende zomer de beurt aan The Perfect Date met hoofdrollen voor Noah Centineo en Camila Mendes.

Noah Centineo

Noah Centineo heeft afgelopen zomer de harten van veel dames veroverd. Met een hoofdrol in zowel To All The Boys I’ve Loved Before als Sierra Burgess is a Loser was hij niet weg te slaan bij de romantische komedies. Naast dat al bekend is dat er een vervolg komt op To All The Boys I’ve Loved Before, is nu ook duidelijk dat er nog een film komt met Noah Centineo in de hoofdrol.

Naast Noah Centineo gaan we in The Perfect Date ook Camila Mendes zien. Haar leerden we in de afgelopen jaren kennen als Veronica Lodge in Riverdale. Laura Marano, die onder meer een rol had in Lady Bird, behoort ook tot de cast van de nieuwe romcom.

The Perfect Date onderweg naar Netflix

The Perfect Date is een gloednieuwe romantische komedie waar Netflix aan werkt. Noah Centineo speelt in de film Brooks Rattigan, een jongeman die tijdens zijn studie aan de universiteit wel wat extra geld kan verdienen. Hij besluit dan ook een dating-app te ontwikkelen waarmee je gebruik kunt maken van een ‘niet-bestaand vriendje’. Brooks stelt zichzelf beschikbaar om het vriendje te spelen. Wanneer we The Perfect Date precies op Netflix kunnen verwachten is nog niet bekend, wel is duidelijk dat dat ergens in de zomer van 2019 gaat gebeuren.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer The Perfect Date op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!