Laatste Nieuws

The Perfect Date: romcom met Noah Centineo en Camila Mendes

Netflix is weer aan de slag gegaan met een nieuwe romantische komedie. In navolging van de grote successen van onder meer The Kissing Booth en To All The Boys I’ve Loved Before, is het nu de beurt aan The Perfect Date met hoofdrollen voor Noah Centineo en Camila Mendes. Een kleine maand voor de release is de trailer gelanceerd.

Noah Centineo

Noah Centineo heeft afgelopen zomer de harten van veel dames veroverd. Met een hoofdrol in zowel To All The Boys I’ve Loved Before als Sierra Burgess is a Loser was hij niet weg te slaan bij de romantische komedies. Naast dat al bekend is dat er een vervolg komt op To All The Boys I’ve Loved Before, is nu ook duidelijk dat er nog een film komt met Noah Centineo in de hoofdrol.

Naast Noah Centineo gaan we in The Perfect Date ook Camila Mendes zien. Haar leerden we in de afgelopen jaren kennen als Veronica Lodge in Riverdale. Laura Marano, die onder meer een rol had in Lady Bird, behoort ook tot de cast van de nieuwe romcom.

The Perfect Date op Netflix

The Perfect Date is een gloednieuwe romantische komedie waar Netflix aan werkt. Noah Centineo speelt in de film Brooks Rattigan, een jongeman die tijdens zijn studie aan de universiteit wel wat extra geld kan verdienen. Hij besluit dan ook een dating-app te ontwikkelen waarmee je gebruik kunt maken van een ‘niet-bestaand vriendje’. Brooks stelt zichzelf beschikbaar om het vriendje te spelen. The Perfect Date zal op 12 april al op Netflix verschijnen. Een kleine maand voor de release van de film heeft de streamingdienst een trailer gepubliceerd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?