Laatste Nieuws

Nieuwe Noorse dramaserie Ragnarok in 2020 op Netflix

De opnames voor een gloednieuwe Noorse Netflix-serie Ragnarok zijn afgerond. In Odda in Noorwegen is gewerkt aan de nieuwe reeks, afkomstig van award winnaar Adam Prince en wordt geproduceerd door SAM productions. Vanaf 31 januari 2020 is de serie te bekijken bij Netflix.

Ragnarok

Ragnarok is een coming-of-age drama die voortbouwt en bijdraagt aan een nieuwe en verrassende kijk op de Noorse mythologie. De serie speelt zich af in de kleine, fictieve stad Edde, gelegen in de adembenemende Noorse natuur. De inwoners van Edda staan centraal in het verhaal. Samen met hen ervaren we de drastisch veranderende wereld: smeltende ijskappen, warme winters, gewelddadige stortbuien.

Sommige mensen zullen zeggen dat we op weg zijn naar een andere Ragnarok, tenzij iemand op tijd ingrijpt. De cast van Ragnarok wordt gevormd door Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Line Verndal, Fridtjov Såheim, Bjørn Sundquist en Gísli Örn Garðarsson.

Ragnarok naar Netflix

Ragnarok wordt in januari 2020 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De Noorse serie telt zes afleveringen. Andere Noorse series als Nobel en Norsemen groeiden in het verleden al uit tot een succes bij Netflix. Met de bekendmaking van de releasedatum zijn ook de eerste beelden vrijgegeven.

Bekijk de teaser van Ragnarok