Laatste Nieuws

Nieuwe Noorse dramaserie Ragnarok in 2020 op Netflix

Ragnarok Netflix

De opnames voor een gloednieuwe Noorse Netflix-serie is van start gegaan. In Odda in Noorwegen is gestart met het filmen van Ragnarok. De serie is afkomstig van award winnaar Adam Prince en wordt geproduceerd door SAM productions. Vanaf 2020 is de serie te bekijken bij Netflix.

Ragnarok

Ragnarok is een coming-of-age drama die voortbouwt en bijdraagt aan een nieuwe en verrassende kijk op de Noorse mythologie. De serie speelt zich af in de kleine, fictieve stad Edde, gelegen in de adembenemende Noorse natuur. De inwoners van Edda staan centraal in het verhaal. Samen met hen ervaren we de drastisch veranderende wereld: smeltende ijskappen, warme winters, gewelddadige stortbuien.

Sommige mensen zullen zeggen dat we op weg zijn naar een andere Ragnarok, tenzij iemand op tijd ingrijpt. De cast van Ragnarok wordt gevormd door Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Line Verndal, Fridtjov Såheim, Bjørn Sundquist en Gísli Örn Garðarsson.

Ragnarok naar Netflix

Ragnarok wordt in 2020 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De Noorse serie telt zes afleveringen. Andere Noorse series als Nobel en Norsemen groeiden in het verleden al uit tot een succes bij Netflix. Een precieze releasedatum voor Ragnarok is nog niet bekend. Wil jij als eerste weten wanneer Ragnarok op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.