Laatste Nieuws

Nieuwe horrorserie Chambers in april op Netflix

Netflix heeft een nieuwe horrorserie aangekondigd. Het gaat om Chambers, een serie met hoofdrollen voor onder meer Uma Thurman en Tony Goldwyn. De eerste tien afleveringen van Chambers worden op 26 april bij Netflix verwacht.

Horrorserie

Chambers is de gloednieuwe horrorserie die we op Netflix mogen verwachten. De bovennatuurlijke thrillerserie vertelt het verhaal van een jonge hartpatiënte. Ze overleeft een harttransplantatie, maar merkt al snel dat er iets aan de hand is. Terwijl haar donor onder mysterieuze omstandigheden overleed, begint de jonge hartpatiënte nu steeds meer van haar sinistere karaktertrekken te vertonen.

Chambers in april op Netflix

Chambers is vanaf 26 april te zien bij Netflix. De serie werd al aangekondigd met de tekst: “Slechte dingen gebeuren met een reden.” Hoofdrollen in Chambers zijn weggelegd voor onder meer Uma Thurman en Tony Goldwyn. Eerstgenoemde is bekend uit onder meer Kill Bill en Pulp Fiction, terwijl laatstgenoemde te zien was in onder meer Scandal. In Chambers speelt Thurman Nancy, de moeder van de hartdonor en Goldwyn heeft de rol van Ben Lefevre. De absolute hoofdrol is voor Sivan Alyra Rose als hartpatiënte Sasha Yazzie.

De trailer van Chambers

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?