Laatste Nieuws

Nieuwe Harlan Coben-thriller The Stranger heeft trailer

Harlan Coben is voor Netflix aan de slag gegaan met een nieuwe verfilming van één van zijn boeken. Na het grote succes van Safe kunnen we later deze maand aan de slag met The Stranger, een bloedstollende thriller waar inmiddels de eerste officiële trailer van verschenen is.

Overall deal

Harlan Coben heeft een overall deal gesloten met Netflix om meer van zijn boeken te laten verfilmen. Het eerste boek dat een limited serie werd, was Safe met Michael C. Hall (Dexter) in de hoofdrol). Daarin volgden we het verhaal van een dochter die spoorloos verdween en vanaf dat moment wordt er door haar vader alles aan gedaan om de waarheid boven water te krijgen.

The Stranger op Netflix

Het nieuwste boek dat van Harlan Coben is verfilmd, is The Stranger. Daarin zijn de hoofdrollen van Richard Armitage en Hannah John-Kamen. We volgen hoe Adam in gesprek raakt met een geheimzinnige vrouw. Al snel vertelt hij een bizar geheim aan haar waarbij hij toegeeft dat de miskraam van zijn vrouw een fabeltje was. Daarna komt een bloedstollende kettingreactie op gang aan geheimen. De serie is vanaf 30 januari te bekijken op Netflix en hieronder bekijk je alvast de eerste trailer.

Bekijk de trailer van The Stranger

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?