Laatste Nieuws

Nieuwe grappige apocalyptische zombieserie Daybreak aangekondigd

Netflix voegt binnenkort een gloednieuwe grappige apocalyptische zombieserie toe aan zijn streamingdienst. Het gaat om Daybreak, een serie die nu al wordt omschreven als een mix tussen The Walking Dead en The Society. De afleveringen verschijnen op 24 oktober online op Netflix en de eerste officiële trailer is alvast een feit.

Apocalyptische wereld

In Daybreak zien we hoe een groep jongeren in een apocalyptische wereld terecht komt. Het klinkt een beetje als het verhaal wat we kennen uit The Society, maar in deze serie gaat het er toch iets anders aan toe. Zo blijken de volwassenen namelijk zombies te zijn geworden. Daarbij wordt in de trailer direct bevestigd dat het om een grappige zombieserie gaat.

In het postapocalyptische LA zoekt de nietsnut Josh naar de perfecte vriendin. Daarvoor moet hij de hersenloze monsters en straatbendes echter wel te slim af zijn. Daarbij krijgt hij hulp van een wonderlijk team.

Daybreak op Netflix

Daybreak komt al razendsnel naar Netflix. Het eerste seizoen van de serie wordt op 24 oktober toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Hieronder is alvast de officiële trailer van de reeks te bekijken.

Bekijk de trailer