Netflixhacks

Nieuwe film of serie vinden op Netflix? Netflix Roulette!

Speuren in de catalogus van Netflix kan een tijdrovende klus zijn. We hebben allemaal wel een keer meegemaakt dat we zomaar een kwartier rond zaten te zoeken naar een film of een nieuwe serie om te gaan kijken. Wil je daar geen tijd meer aan spenderen? Dan is Netflix Roulette een uitkomst!

Druk op de knop en de keuze wordt voor je gemaakt

Netflix Roulette maakt voor jou de keuze. Via de website van Netflix Roulette kun je eenvoudig een aantal opties weergeven. Kies een genre, wil je een film of een serie kijken en wil je dat de titel een minimale score heeft op IMDb en/of Rotten Tomatoes? Maak hier je keuzes en daarna is het simpelweg drukken op ‘spin’. Vervolgens krijg je een titel voorgeschoteld en kun je dus gelijk gaan kijken.

Enige minpunt: Amerikaanse aanbod

Er is wel één minpunt aan Netflix Roulette. De databank van het het systeem bevat het aanbod van Netflix in de Verenigde Staten. Dit aanbod is uitgebreider dan wij hier in België kunnen zien. De kans bestaat dus dat je eerste of tweede spin aan het wiel een titel oplevert die niet bij ons in België te zien is. Gelukkig kun je heel eenvoudig met dezelfde instellingen vaker draaien aan het roulette.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?