Laatste Nieuws

Nieuwe decoder Telenet heeft Netflix ingebouwd

Netflix tv kijken

De nieuwe decoders van Telenet gaan het nog makkelijker maken om Netflix op televisie te kijken. Netflix biedt al diverse opties om op TV te kijken, maar het kan nu nog gemakkelijker worden. Deze zomer zullen er laatste tests worden gedraaid, bij goede resultaten komt de decoder daarna op de markt.

Proximus ging Telenet al voor

Proximus biedt de mogelijkheid al om via hun decoders rechtstreeks naar Netflix te kijken. Telenet had die technische mogelijkheid niet op de huidige systemen en wilde daar door hun eigen Play en Play More pakketten ook nog niet aan. Nu is daar dus toch verander in gekomen, zo legt topman John Porter van Telenet uit.

Opvallende uitspraken Porter

“We denken dat veel klanten zowel Netflix als Play of Play More nemen”, zegt hij tegenover Belga. Daarnaast komt hij met een opvallend eigen mening over de producties van de streamingdienst. “Netflix is niet noodzakelijk een vervanger voor Play. Er is een sterke correlatie tussen de twee. Wij hebben alle films voor Netflix ze heeft. Sommige van hun eigen reeksen zijn dan weer erg goed, maar veel ervan vind ik maar niets.” De nieuwe decoders waren eigenlijk gepland voor 2017, maar dit bleek veel te optimistisch. Pas na de tests in de zomer zal duidelijk worden wanneer ze door Telenet op de markt worden gebracht.