Laatste Nieuws

Nieuwe castleden en verhaal Young Wallander seizoen 2 bekend

Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan het tweede seizoen van Young Wallander. Inmiddels zijn de nieuwe castleden bekendgemaakt voor het tweede seizoen. Ook weten we meer over het verhaal van het tweede seizoen van Young Wallander.

Castleden

Adam Palsson keert uiteraard terug voor het tweede seizoen van Young Wallander. Hij kruipt opnieuw in de huid van de jongere versie van Kurt Wallander. Daarnaast keren ook Leanne Best, Elisse Chappell en Yasen Atour terug. In seizoen 2 maken we ook kennis met een aantal nieuwe gezichten. Het gaat om om Tomiwa Edun, Josef Davies, Lewis Mackinnon, Kim Adis en Lisa Hammond.

Zes afleveringen

Het tweede seizoen van Young Wallander zal nog even op zich laten wachten. Pas in 2022 worden de zes nieuwe afleveringen op Netflix verwacht. In seizoen 2 volgen we hoe Wallander een nieuwe kans krijgt. Hij maakt deel uit van de Major Crimes Unit en wordt belast met een op het eerste oog eenvoudige zaak. Een hit-and-run buiten een nachtclub. Wanneer hij een slachtoffer op het oog krijgt, verandert alles. Een acht jaar oude zaak zorgt voor de nodige problemen, maar Wallander laat niet zomaar los.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?