Trailers

Nieuwe beelden Riverdale seizoen 4 gelanceerd

Tijdens New York Comic Con zijn nieuwe beelden gelanceerd van het vierde seizoen van Riverdale. De serie gaat op 10 oktober verder op Netflix en eerder verscheen al een eerste trailer. Nu zijn daar nieuwe beelden bijgekomen die het één en ander duidelijk maken over het seizoen.

Bijzonder seizoen

Riverdale staat voor een bijzonder seizoen. In de eerste aflevering van het vierde seizoen nemen we afscheid van Fred Andrews. Luke Perry kroop jarenlang in de huid van Fred, maar overleed aan het begin van het jaar plots aan de gevolgen van een zware beroerte. In de nieuwe trailer zien we dat Archie een hartverscheurend telefoontje ontvangt. Daarin krijgt hij het verschrikkelijke nieuws te horen. Dit seizoen wordt voor Archie dan ook een seizoen waarin hij merkt dat het leven compleet anders is zonder zijn vader.

Ook voor de rest van de cast wordt het een belangrijk seizoen, want het is het laatste jaar op de middelbare school. De trailer biedt ook alvast een glimp voor de rest van de cast. Zo zien we dat Cheryl op zoek gaat naar haar overleden broer en hoe Betty zoekt naar antwoorden over Charles en de vermissing van haar moeder.

Riverdale seizoen 4 op Netflix

Riverdale seizoen 4 gaat op 10 oktober van start op Netflix. Een dag eerder, op 9 oktober, wordt de aflevering uitgezonden bij The CW. Vanaf 10 oktober mogen we wekelijks op donderdag een nieuwe aflevering van Riverdale verwachten op Netflix.

Bekijk de trailer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?