Laatste Nieuws

Nieuwe afleveringen Suits in maart op Netflix

De fans van Suits kunnen weer verder met deze geliefde advocatenserie. In maart zullen namelijk de resterende afleveringen van het zevende seizoen worden toegevoegd aan Netflix.

Twee delen

In de Verenigde Staten wordt Suits uitgezonden door USA Network. Deze omroep kiest er al een aantal jaar voor om seizoenen van Suits in tweeën te delen. Hierdoor worden er telkens tien afleveringen in het najaar uitgezonden en vervolgens nog zes in het voorjaar. Doordat er zo een half jaar tussen deze afleveringen zit, heeft Netflix noodgedwongen ook deze lange pauzes.

Suits seizoen 7

de eerste afleveringen van het zevende seizoen van Suits verschenen aan het einde van de zomer van 2019. Nu is het dus zover dat ook de resterende afleveringen zullen verschijnen. Op 28 maart worden deze toegevoegd aan Netflix. Het enige voordeel van deze lange pauzes tijdens het seizoen is dat we niet heel lang hoeven te wachten op het achtste seizoen. Ook dit seizoen is in twee delen uitgezonden door USA Network, waardoor de verwachting is dat de eerste episodes in de zomer op Netflix zullen verschijnen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer het tweede deel van Suits seizoen 8 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?