Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 8 2019

In week 8 heeft Netflix 31 nieuwe titels aan het aanbod toegevoegd. Series zoals Suburra, Rebellion en Chef’s Table keerden terug, daarnaast verschenen er heel wat films.

Series zijn de klos

Het was daarnaast vooral een drukke nieuwsweek. Om eerst door de zure appel heen te bijten, er werden vier series gecanceld. Drie daarvan werden door Netflix beëindigd, waarvan twee eigenlijk al in de lijn der verwachting lagen. De Marvel-series Jessica Jones en The Punisher gaan stoppen, al verschijnt er van Jessica Jones nog wel een derde seizoen dit jaar. Friends from College is na het tweede seizoen dat vorige maand verscheen ook klaar. Syfy besloot hiernaast niet verder te gaan met Nightflyers.

Gelukkig ook volop positief nieuws

Gelukkig is er tevens positief nieuws gelanceerd. Zo komt er een vervolg van The Haunting of Hill House, met een volledig nieuw verhaal. De nieuw te komen titels in maart zijn bekendgemaakt en daarbij ook het vijfde seizoen van Luther. In maart mogen we uitkijken naar The Order, dat nu al wordt vergeleken met The Vampire Diaries. Formule 1-fans kunnen zich opmaken voor een fraaie docureeks en het nieuwste werk van Ricky Gervais staat op de rol.

Deze titels verschenen in week 8 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?