Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 6 2019

Na de aanbodexplosie van vorige week, heeft Netflix het deze week iets rustiger aan gedaan. Desondanks zijn er toch alweer 31 nieuwe titels verschenen. Dat was echter niet het enige, er was ook weer aardig wat Netflix-nieuws te melden.

Netflix werkt aan veel nieuwe titels

Bij Netflix wordt niet stilgezeten. De streamingdienst werkt aan heel wat nieuwe titels om ook het aanbod in de toekomst verder uit te kunnen breiden. Zo werd afgelopen week onder meer bekend dat Pieces of Her (Gespleten) van Karin Slaughter wordt verfilmd tot een serie. Daarnaast werden de eerste beelden getoond van de Zweedse crimeserie Quicksand. Ook werd duidelijk dat de streamingdienst na de successen van onder meer Elité en La Casa de Papel nu vijf nieuwe Spaanse series heeft aangekondigd. Daarbij zit ook een schooldrama afkomstig van één van de makers van Elité.

La Casa de Papel

Om nog even in dat Spaanse onderwerp te blijven, is afgelopen week mogelijk het thema van La Casa de Papel seizoen 3 bekend geworden. Het gerucht gaat dat de overvallers het voorzien hebben op de Spaanse bank. Ook werd duidelijk wat volgens jullie de beste titels van januari 2019 op Netflix zijn en dat het tweede seizoen van Secret City op Netflix tegelijk te zien is met de uitzendingen in Australië.

Deze titels verschenen in week 6 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?