Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 51 2019

Netflix heeft in aanloop naar het nieuwe jaar opnieuw een knalweek achter de rug. In totaal verschenen liefst 44 nieuwe titels op de streamingdienst. Daarnaast was het in aanloop naar Kerstmis ook een week vol nieuws.

Romantiek

Het was een week waarin veel bekend werd over romantische titels op Netflix. Om te beginnen verscheen de releasedatum en trailer van To All The Boys: P.S. I Still Love You. Ook werd duidelijk dat Netflix officieel een tweede seizoen heeft besteld van de romantische dramaserie Virgin River. Het was ook de week waarin de trailer van het tweede seizoen van You verscheen. Nieuwe afleveringen worden op 26 december toegevoegd aan het aanbod.

Einde in zicht

Netflix neemt binnenkort ook afscheid van een aantal series. Zo kennen we de releasedatum van het slotseizoen van Anne met een E en krijgt ook Van Helsing nog één seizoen voordat we afscheid moeten nemen van de reeks. Daybreak is al na één seizoen geannuleerd.

Kerstmis

Met de kerstdagen in aantocht zijn we aan de slag gegaan met een lijst met de 25 beste en leukste Kerstfilms op Netflix. Wil jij alvast in de stemming komen? Dan is dit jouw kans. Tot slot werd ook bekend dat we in februari 2020 aan de slag kunnen met Narcos: Mexico seizoen 2.

Deze titels verschenen in week 51 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?