Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 51 2018

Gotham

Netflix is momenteel niet te houden. De streamingdienst grijpt de feestmaand december aan om het aanbod van een flinke kwaliteitsimpuls te voorzien. Afgelopen week resulteerde dat in 32 nieuwe films en series.

Sabrina gaat nog lang door

Goed nieuws was er ook voor de fans van The Chilling Adventures of Sabrina tijdens de afgelopen week. Netflix kondigde namelijk uit dat de nieuwe serie nog jaren door gaat. Er was namelijk al bekend dat er in april een tweede seizoen komt, maar daarna zullen er nog tenminste twee delen gemaakt worden.

David Letterman keert terug, vervolg TATBILB

Ietwat onverwacht, maar niet minder leuk maakte Netflix ook bekend dat er een tweede seizoen van de talkshow van David Letterman besteld is. Aanvankelijk zou hij voor Netflix met My Next Guest Needs No Introduction eenmalig een reeks van zes afleveringen opnemen. Kennelijk smaakt de samenwerking toch naar meer, want er zijn nieuwe afleveringen aanstaande. Ook To All The Boys I’ve Loved Before gaat verder. De verwachting was er al, maar Netflix heeft nu bevestigd dat er een sequel komt.

Weekabonnementen

Er was ook een opmerkelijk bericht in week 51 van 2018. In Oostenrijk doken berichten op dat gebruikers van Netflix daar plotseling ook weekabonnementen kunnen afsluiten. De streamingdienst bevestigde niet veel later dat dit één van de vele tests is die zij draaien.

Deze titels verschenen in week 51 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week