Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 50 2019

Netflix begon de week rustig wat betreft aanbod, maar heeft uiteindelijk toch een week met 47 nieuwe titels achter de rug. Wat betreft nieuws was het vooral een week waarin Netflix heel wat releasedata bekendmaakte.

La Casa de Papel

Fans van de reeks kijken al langere tijd reikhalzend uit naar het vierde seizoen van La Casa de Papel. Zij bleven in seizoen 3 tenslotte achter met een grote cliffhanger en gelukkig is nu de releasedatum bekend. Ook werd bekend wanneer we aan de slag kunnen met het vervolg van Titans en werd de releasedatum van Dracula bekend, een nieuwe serie afkomstig van de makers van Sherlock.

Afsluiten

Binnenkort moeten we ook afscheid nemen van een aantal series. Zo blijken de laatste tien afleveringen van The Ranch in aantocht op Netflix. Daarnaast werd ook bekend wanneer het voorlaatste seizoen van de komedieserie Grace and Frankie verschijnt.

Winterstop

De komende weken hoeven we geen nieuwe afleveringen te verwachten van The CW-series. In de Verenigde Staten is het feestseizoen begonnen en dat betekent dat de wekelijkse series stilliggen. Gelukkig weten we al precies wanneer de winterbreak voorbij is en we weer aan de slag kunnen met The Flash, Arrow, Riverdale en The Good Place.

Deze titels verschenen in week 50 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?