Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 50 2018

Netflix gaat in een heel hoog tempo door met het toevoegen van nieuwe titels. Waren het er vorige week 55, in week 50 zijn er alweer 63 nieuwe films, series, documentaires en realityseries toegevoegd. Ook is alvast bekend dat we in de komende periode nog veel meer moois mogen verwachten.

December en januari

De lijst is bekendgemaakt van titels die we aan het slot van december mogen verwachten. Daarnaast begint januari ook al steeds meer vorm te krijgen. Het nieuwe jaar zal namelijk worden geopend door onder meer het slotseizoen van The Bridge en het langverwachte derde seizoen van Lucifer. Tegelijkertijd zijn de opnames voor het vierde seizoen afgerond. Vanaf dat seizoen is Lucifer een Netflix Original Serie.

Wekelijkse series

Voor 2019 aanbreekt komt er nog een feestje op Netflix. Oudejaarsdag wordt namelijk opgevrolijkt met de concertregistratie van Taylor Swift. Waar we wel even op moeten wachten zijn de wekelijkse series zoals Riverdale en de DC-series. Deze liggen door de feestdagen stil, we hebben een overzicht gemaakt wanneer deze terugkeren. Tenslotte zijn de makers van Stranger Things en The End of the F***ing World samen aan de slag met een nieuwe serie.

Deze titels verschenen in week 50 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?