Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 49 2019

Netflix heeft er een rustige week op zitten wat betreft nieuw aanbod. In week 49 werden 27 nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod. Daarentegen was het wel een week waarin ontzettend veel nieuws naar buiten kwam.

You en Vikings

Voor de komende periode is er alvast weer flink wat aangekondigd. Bekend was al dat You terugkeert met het tweede seizoen op 26 december, de eerste beelden zijn nu vrijgegeven. Netflix kondigde onlangs al een spin-off aan van Vikings, de originele serie is vanaf januari te zien op de streamingdienst. Tevens is de releasedatum van Sabrina deel 3 eindelijk bekendgemaakt.

Messiah en Homeland

Een nieuwe serie die in januari wordt gelanceerd is Messiah. De thriller doet wat denken aan Homeland en juist van deze serie is de trailer van het slotseizoen verschenen. De maker van Gossip Girl komt later deze maand met Soundtrack, waar Alta Mar alweer is verlengd met liefst twee seizoenen.

Twee testen gaande

Netflix is tenslotte flink aan het testen. Zo is er een test gaande om automatisch titels te downloaden waarvan de streamingdienst inschat dat jij deze leuk vindt. Daarnaast moet het makkelijker worden om titels uit je verder kijken lijst te verwijderen.

Deze titels verschenen in week 49 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?