Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 49 2018

Netflix heeft vooral voor de filmliefhebbers een fantastische week achter de rug. Met 55 nieuwe titels was het druk en het was vooral heel erg raak. Zo werden absolute kaskrakers als de trilogie van The Lord of the Rings, The Dark Knight en Fantastisch Beasts toegevoegd. En daar bleef het dus niet bij.

You gaat exclusief naar Netflix

Het meest opmerkelijke nieuws van deze week kwam van de serie You. Netflix had de internationale streamingrechten, terwijl Lifetime de serie in handen had in de Verenigde Staten. Lifetime zond het eerste seizoen al uit, bestelde een tweede seizoen… en toch heeft Netflix nu de rechten volledig overgenomen.

Seizoenen verlengd

Goed nieuws was er verder te melden over Narcos: Mexico. De herstart van de serie is goed ontvangen en razendsnel verlengd met een tweede seizoen. Ook The Good Place gaat er nog altijd goed in bij de kijkers in de Verenigde Staten, waardoor NBC besloot een vierde seizoen te bestellen. Van deze serie heeft Netflix de streamingrechten in onder meer België. Daarnaast werd bekend wanneer Titans seizoen 1 en Grace and Frankie seizoen 5 in januari zal beginnen.

Deze titels verschenen in week 49 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week