Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 48 2019

Netflix heeft in week 48 liefst 54 nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod. Daarmee was het een uiterst drukke aanbodweek. Highlight deze week was uiteraard The Irishman, waarvan we ook de soundtrack hebben gebracht.

Slotseizoenen

Netflix maakte in de afgelopen dagen bekend dat twee series na het aankomende seizoen zullen stoppen. Anne met een E verschijnt in januari en daarna is het klaar voor de rossige dame. Drie seizoenen liep de reeks. Las Chicas del Cable gaat op voor het vijfde seizoen en ook dit is het slotstuk. De afleveringen zijn daarnaast in twee delen geknipt. Een andere Spaanse serie is juist verlengd: Hache krijgt een tweede seizoen.

Peaky Blinders

Door Thanksgiving waren twee series deze week niet te zien in de Verenigde Staten en dus ook niet op Netflix. Riverdale lag een week stil, een mooi moment om de theorieën rond de cliffhanger van Jughead door te nemen. The Good Place is zelfs al op winterbreak. Peaky Blinders-fans moeten mogelijk lang wachten tot het zesde seizoen, mogelijk zelfs tot 2021. Daarnaast werd bekend dat er een tijdsprong wordt gemaakt.

Deze titels verschenen in week 48 op Netflix