Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 48 2018

Netflix heeft 48 films en series toegevoegd aan het aanbod in week 48. Het werd met name druk naarmate de week vorderde, want op 1 december voegde Netflix ruim twintig titels toe aan het aanbod.

Daredevil gecanceld

Netflix cancelde in week 48 de derde Marvel-serie. Na Iron Fist en Luke Cage was nu ook Daredevil aan de beurt. Sinds het derde seizoen van Daredevil op Netflix verscheen waren er al geruchten over het mogelijke einde van de serie. De betrokkenen bij de serie geloofden echter nog in een vervolg, maar komt in ieder geval niet bij Netflix.

Releasedata van Sabrina seizoen 2 nu al bekend

Het tweede seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina lijkt nog ver weg, maar Netflix heeft nu al de releasedatum bekendgemaakt. We krijgen eerst op 14 december nog een Kerstspecial, maar daarna kan het aftellen naar seizoen 2 direct beginnen, want op 5 april staat het tweede seizoen online.

Mogelijk toch toekomst voor twee Netflix-titels

We krijgen in de toekomst mogelijk ook een vervolg van The Haunting of Hill House en To All The Boys I’ve Loved Before. Van laatst genoemde film werd het vervolg al min of mee bevestigd door de regisseur. The Haunting of Hill House leek een afgerond verhaal, maar inmiddels is een tweede seizoen toch niet ondenkbaar.

Deze titels verschenen in week 48 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week