Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 47 2018

Er zijn door Netflix 27 nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod. Daarmee was het iets rustiger dan de voorgaande weken, maar maken we ons tegelijkertijd op voor een drukke laatste week van november.

Prison Break en meer aanstaande

Netflix heeft ook uit de doeken gedaan welke films en series in december verwacht mogen worden. Dat Prison Break seizoen 5 zou komen was al duidelijk, maar nu is er ook een concrete datum aan gekoppeld: 1 december. Het is echter zeker niet de enige mooie titel die in december naar Netflix komt.

Releasedata van Star Trek: Discovery seizoen 2

De start van Star Trek: Discovery zal dit jaar niet meer plaatsvinden, maar we weten inmiddels wel wanneer dit nieuwe seizoen in België te volgen is bij Netflix. De releasedatum van Star Trek: Discovery seizoen 2 is namelijk bekend en is vastgesteld op 18 januari. Rond diezelfde periode zullen er ook weer nieuwe afleveringen van Suits verschijnen.

Nieuwe series

Netflix deelde afgelopen week ook de trailers van twee nieuwe series. Het betreft een Duitse Netflix Original en een Australische Netflix Original. De serie Perfum is afkomstig uit Duitsland en is gebaseerd op de bestseller van schrijver Patrick Süskind. Tidelands is de titel van de eerste Original uit Australië en is een mysterieuze thriller. Beide series verschijnen in december op Netflix.

Deze titels verschenen in week 47 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week