Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 46 2018

Netflix heeft 33 nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod in de 46ste week van 2018. Daarin viel het nieuwe seizoen van Narcos: Mexico op, maar ook de terugkeer van The Bridge, Dicte en Gomorra waren opvallend. Deze series verdwenen enkele weken geleden, maar zijn nu dus alweer terug.

Prison Break en meer aanstaande

Het vijfde seizoen van Prison Break is aanstaande op Netflix. In december mogen we het nieuwste seizoen van de hitserie verwachten. Daarnaast weten we ook welke titels er in november nog op Netflix zullen verschijnen. Het aanbod zal nog verder verrijkt worden, met de komst van onder andere The Sinner, Frontier en Greenleaf.

Releasedata van Travelers en ASOUE én kerstspecial Sabrina

Netflix heeft ook de releasedata van de series Travelers (seizoen 3) en A Series of Unfortunate Events (seizoen 3) bekendgemaakt. Daarnaast kondigde het een kerstspecial van The Chilling Adventures of Sabrina aan. Deze kerstspecial verschijnt anderhalve week voor Kerst, hetzelfde geldt voor Travelers seizoen 3. A Series of Unfortunate Events seizoen 3 mag begin januari op Netflix verwacht worden.

Voor The Good Cop was er minder goed nieuws. Deze serie werd namelijk door Netflix al na één seizoen gecanceld. Het eerste seizoen verscheen tegen het einde van de zomer van 2018, maar een vervolg zit er dus niet in voor de komedieserie. Dat er een tweede seizoen van Bodyguard komt behoort nog wel tot de mogelijkheden. De betrokkenen bij de series bekijken momenteel de mogelijkheden voor een vervolg.

Goedkoper abonnement

Het meest opvallende nieuws van afgelopen week was de proef die Netflix in Azië momenteel draait. Er wordt getest met een abonnement van slechts vier euro per maand. Met dit abonnement kan echter alleen gestreamd worden op mobiele apparaten.

Deze titels verschenen in week 46 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week