Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 45 2018

Met 41 nieuwe titels in het aanbod heeft Netflix in week 45 een drukke week achter de rug. Veel filmklassiekers werden afgewisseld met wekelijkse series en gloednieuwe titels zoals Outlaw King en Westside.

Forse uitbreiding onderweg

Van het nieuwsfront kondigde Netflix onder meer aan dat er een forse uitbreiding onderweg is van films en series voor het gezin. Makers van onder meer Vaiana, Big Heo 6 en Bolt werden aan nieuwe producties, waarbij Ricky Gervais één van de hoofdrollen zal inspreken. Ook aangekondigd is de nieuwe verfilming van Mowgli, deze kunnen we in december al op Netflix verwachten. Op de laatste dag van november is het al de beurt aan 1983, een Poolse Original waarin het IJzeren Gordijn terugkeert.

Spin-off Orange is the New Black?

Voor 2019 staat het slotseizoen van Orange is the New Black op de lijst, maar wordt het daadwerkelijk het einde van de serie? De makers laten namelijk weten dat er plannen liggen voor een spin-off. Wachten is het daarnaast op The OA. Er wordt inmiddels al twee jaar gewerkt aan het tweede seizoen. Schrijver en hoofdrolspeelster Brit Marling heeft daarop uitleg gegeven waarom het proces zoveel tijd in beslag neemt. Volgend jaar gaat het slotstuk van Shadowhunters beginnen en de startdatum is bekendgemaakt. Ook zijn de eerste beelden getoond van Our Planet.

Deze titels verschenen in week 45 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week