Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 43 2018

Sabrina

Netflix heeft het qua aanbod redelijk rustig aan gedaan in week 43. Er zijn 21 films en series toegevoegd aan het aanbod. Vrijdag werden de meeste titels toegevoegd aan het aanbod, namelijk zeven stuks. Waaronder ook The Chilling Adventures of Sabrina.

Weer serie gecanceld

Ook in week 43 kwam naar buiten dat er een serie was gecanceld door Netflix. Ditmaal was het American Vandal waar een einde aan werd gemaakt. Over Harry Potter was er goed en slecht nieuws te melden. De populaire filmreeks komt in november naar Netflix, maar niet met Nederlandse ondertiteling.

Daarnaast zullen er nog veel meer films en series op Netflix verschijnen in november. De streamingdienst gaf ons alvast een klein voorproefje wat we in de eerste twee weken mogen verwachten. We weten helaas ook welke films en series er in november niet meer beschikbaar zullen zijn op Netflix.

Derde seizoen Atypical en meer

Netflix kondigde in week 43 ook aan dat er een derde seizoen van Atypical komt. De serie is erg geliefd onder de gebruikers van de streamingdienst en dus is een vervolg logisch. Ook van Disenchantment werden nieuwe afleveringen aangekondigd. Dat van Friends From College een vervolg kwam was al langer bekend, maar nu is ook duidelijk wanneer seizoen 2 verschijnt. Verder maakte Netflix ons ook alvast lekker door met een filmpje aan te tonen dat de opnames voor La Casa de Papel seizoen 3 zijn begonnen.

Deze titels verschenen in week 43 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week