Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 42 2019

Netflix heeft in week 42 liefst 44 nieuwe titels toegevoegd aan zijn aanbod. Daarnaast was het ook op gebied van nieuws allerminst stil. Zo zijn de feestdagen in aantocht en we mogen heel wat nieuwe kerstfilms verwachten. Ook kwam er goed nieuws over de hitserie La Casa de Papel en verrassend nieuws omtrent Lucifer.

Kerstfilms

Netflix heeft deze week heel wat nieuwe kersttitels aangekondigd. Het begon met de bekendmaking van de releasedatum van A Christmas Prince: The Royal Baby. Op 5 december kunnen we aan de slag met de gloednieuwe kerstfilm. Maar er zijn nog meer kersttitels op komst, waaronder Holiday in the Wild, Let It Snow met Kiernan Shipka, The Knight Before Christmas en Christmas Rush.

Geruchten

Ook was het een week met een aantal geruchten. Zo lijkt La Casa de Papel een vijfde seizoen te krijgen op Netflix. Het meest verrassende nieuws was echter dat Lucifer een rol lijkt te hebben in de Arrowverse cross-over van dit jaar. Ondertussen lijken we ook te mogen hopen op meer seizoenen van Unbelievable.

Deze titels verschenen in week 42 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?