Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 42 2018

Daredevil Netflix season 3

Met 29 nieuwe titels in week 42 is Netflix ons vooral aan het warmdraaien voor Halloween. Hebben we The Haunting of Hill House net achter onze kiezen, deze week werd het zowat nog enger met Haunted. Ook verscheen het derde seizoen van Daredevil, al was er ook slecht nieuws voor Marvel-fans.

Orange is the New Black krijgt Final Season

Een week nadat Iron Fist werd gecanceld, werd ook bekend dat er geen derde seizoen zal komen van Luke Cage. Daarmee zijn The Defenders inmiddels gehalveerd. Nog meer slecht nieuws voor seriefans, want Orange is the New Black zal na het aankomende zevende seizoen stoppen. Het is dan ook al omgedoopt tot Final Season. De castleden reageerden volop en vinden het vooral lastig om afscheid te gaan nemen na zeven jaar.

Elite razendsnel

Ook was er positief nieuws te melden. Elite zal namelijk terugkeren voor een tweede seizoen. Amper twaalf dagen na de release werd de Spaanse serie verlengd. Ook zijn er al vier kerstfilms voor aankomende maand aangekondigd, waaronder A Christmas Prince 2. Tenslotte is bekendgemaakt dat Netflix jaarlijks gaat investeren in Vlaamse films en series.

Deze titels verschenen in week 42 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week