Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 41 2020

Netflix heeft afgelopen week zestien nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Daarmee heeft Netflix een vrij rustige week achter de rug. Op het gebied van nieuws valt wel het één en ander te melden.

Annuleren

Het was de week van de annuleringen. Ondanks dat GLOW eerder nog verlengd was voor een vierde seizoen, blijkt de reeks nu dan toch geannuleerd na drie seizoenen. Dat heeft alles te maken met de coronaperikelen. Ook blijkt Teenage Bounty Hunters na één seizoen geannuleerd, ondanks dat de reeks goede reviews kreeg. Ook met betrekking tot The Walking Dead was er slecht nieuws. Het tiende seizoen zou afgelopen week op Netflix verschijnen, maar de releasedatum daarvan is verplaatst.

Nieuwe titels

Het was ook een week waarin meer bekend werd over nieuwe titels. Zo blijken de opnames van het tweede seizoen van Into the Night inmiddels van start gegaan. Ook werd meer bekend over de kerstfilms en kerstseries die dit jaar naar Netflix komen. Daarbij onder meer een Nederlands-Vlaamse kerstfilm De Familie Claus.

Deze titels verschenen in week 41 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?