Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 40 2019

Netflix heeft in week 40 liefst 45 nieuwe titels toegevoegd aan zijn aanbod. De eerste van de maand staat altijd garant voor heel wat nieuws en ook de vrijdagen valt er altijd voldoende te beleven. Daarnaast was er ook op het gebied van nieuws veel te melden.

Stranger Things

Het zat er al even aan te komen, maar pas deze week werd het nieuws officieel. Netflix bestelde een vierde seizoen van Stranger Things. In de teaser die daarbij werd gelanceerd leek Hawkins verlaten te zijn. Een andere serie die een vierde seizoen krijgt is Dear White People, maar dat wordt ook het laatste seizoen van de reeks.

Belgische serie

Dit seizoen is ook meer bekend geworden over de cast van de eerste Belgische Netflix Original serie. Netflix werkte natuurlijk al voor Undercover samen met VRT, maar een volledige Netflix Original was het niet. Voor Into the Night kennen we nu de cast. Het gaat om internationale namen.

Élite en Ryan Reynolds

Deze week werd ook duidelijk dat de opnames van Élite seizoen 3 al klaar zijn met twee nieuwe castleden. Daarnaast heeft Netflix een trailer gelanceerd van 6 Underground met Ryan Reynolds en kennen we de releasedatum van Atypical seizoen 3.

Deze titels verschenen in week 40 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?