Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 40 2018

The Affair Netflix

In een drukke week heeft Netflix liefst 47 films en series toegevoegd aan het aanbod. Het was druk, omdat er een nieuwe maand van start is gegaan. Bovendien is de vrijdag tegenwoordig altijd goed voor veel nieuwe titels, omdat dit de dag is waarop Netflix de Originals toevoegt.

Derde seizoen voor Marcella

In week 40 werd ook bekend dat er een derde seizoen van Marcella besteld is. Deze serie is in België exclusief bij Netflix te zien, omdat zij de wereldwijde streamingrechten in het bezit hebben. Samen met het Britse ITV is besloten om een derde seizoen van de populaire reeks te maken.

Black Mirror, Daredevil en The Chronicles of Narnia

Het vijfde seizoen van Black Mirror kan wel eens erg bijzonder gaan worden. Netflix zou namelijk een interactieve aflevering willen toevoegen aan dit vijfde deel van Black Mirror. Dat wil zeggen dat de kijker diverse keuzemomenten voorgeschoteld krijgt en zo invloed heeft op de ontwikkeling van het verhaal. In week 40 zagen we ook de officiële trailer van Daredevil seizoen 3. De beelden zagen er indrukwekkend uit. In de toekomst mogen we ook nieuwe films en series gebaseerd op de verhalen van The Chronicles of Narnia verwachten, nu Netflix een deal heeft gesloten waardoor ze de boeken mogen verfilmen.

Deze titels verschenen in week 40 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week