Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 39 2019

Netflix heeft deze week 23 nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod. Het was overduidelijk stilte voor de storm, want in oktober mogen we een wervelwind aan nieuwe titels verwachten. Op het gebied van nieuws was het deze week allerminst rustig.

Steven Avery

Het was toch ook wel de week van Steven Avery. De hoofdpersoon uit de Making a Murderer-zaak wordt beschuldigd van de moord op Teresa Halbach. Nu heeft een andere man de moord op de fotografe bekend. Daarnaast komt er mogelijk een spin-off van Arrow over de drie dames Mia Smoak, Laurel Lance en Dinah draka (The Canaries) en gaat Will Smith voor Netflix aan de slag met een nieuwe film.

Trailers

Het was een week waarin meerdere nieuwe trailers verschenen. Zo was het de beurt aan de langverwachte trailer van The Irishman, konden we aan de slag met de eerste beelden van de Breaking Bad-film en werd door middel van een trailer van seizoen 6 het einde van BoJack Horseman aangekondigd. Dat laatste seizoen wordt dan ook in twee delen geknipt waarvan de releasedata bekend zijn.

Deze titels verschenen in week 39 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?