Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 39 2018

The Good Place seizoen 3

Netflix heeft in week 39 alweer 26 nieuwe titels aan het aanbod toegevoegd. Daarbij onder meer een nieuw seizoen van Chef’s Table, Norsemen en Salvation. Ook gaf The Good Place het startschot van het najaar.

TV-seizoen komt weer op stoom

In de Verenigde Staten komt het televisieseizoen namelijk weer op gang. De komende periode kunnen we weer veel wekelijkse series verwachten, waarvan de aflevering al een dag na de uitzending in Amerika op Netflix verschijnt. The Good Place begon deze week dus, ook werd deze week duidelijk wanneer Dynasty weer zal beginnen. Ook maakte Netflix bekend wat we zoal mogen verwachten in de eerste weken van oktober aan nieuwe films en series.

Making a Murderer, House of Cards en Maniac

Netflix lanceerde daarnaast de eerste echte beelden van het zesde seizoen van House of Cards, waarin Claire Underwood in ieder geval een aanslag op haar gepleegd ziet worden. Het langverwachte tweede seizoen van Making a Murderer is tevens onderweg, waarbij we gaan zien hoe het verder is gegaan met Steven Avery. Vorige week werd Maniac gelanceerd, de makers hebben nu duidelijk gemaakt dat het hoe dan ook bij één seizoen zal blijven. En tenslotte sloten wij de maand september af met zes kijktips.

Deze titels verschenen in week 39 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week