Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 38 2019

Netflix heeft deze week twintig nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod. Daarnaast was het een hele drukke week op het nieuwsfront.

Filmmaanden in aantocht

Het najaar van 2019 is door Netflix flink gevuld met films. De Breaking Bad-movie trekt veel aandacht, maar er komt veel meer. Zo zullen er in aanloop naar Halloween liefst vijf horrorfilms verschijnen. Ook zijn er acht films die Netflix in de cinema’s in de Verenigde Staten gaat draaien en bij ons op de streamingdienst te zijn zijn. Aankomende maand wordt het ook mooi op seriegebied. Zo krijgen The Walking Dead en Eigen Kweek namelijk een nieuw seizoen. Raising Dion is zelfs een compleet nieuwe serie, de superheldenreeks heeft al een heftige trailer.

2020 krijgt al vorm

Voor het komende kalenderjaar kunnen we alvast gaan uitkijken naar het slotseizoen van GLOW. De reeks is namelijk verlengd met een finaleseizoen. Family Reunion krijgt een tweede seizoen en ook nog eens bonusafleveringen. Anne met een E zal voor het derde seizoen terugkeren in het nieuwe kalenderjaar en nog verder in de toekomst zullen alle seizoenen van Seinfeld worden toegevoegd.

Deze titels verschenen in week 38 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?