Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 38 2018

Maniac Netflix

In een qua aanbod rustige week heeft Netflix 19 films en series toegevoegd aan het aanbod. Wel was er weer volop nieuws over de streamingdienst, zoals de prijzen die er gewonnen werden bij de Emmy Awards.

Emmy Awards

Netflix won afgelopen week 23 Emmy Awards, nadat het eerder deze zomer een recordaantal nominaties had ontvangen. Onder andere The Crown viel weer in de prijzen. Voor Claire Foy was het voor het laatst dat zij een Emmy Award kreeg voor haar rol als Queen Elizabeth in The Crown, omdat ze nu plaatsmaakt voor Olivia Colman.

Bodyguard en Avatar

Netflix heeft ook bekendgemaakt dat het de streamingrechten voor Bodyguard heeft bemachtigd. Deze serie loopt momenteel bij BBC One en is daar de beste bekeken dramaserie in ruim tien jaar. Ook laat Netflix een nieuwe versie van Avatar: The Last Airbender maken.

Releasedatum Daredevil seizoen 3 bekend

Vorige week plaatsten we nog een vraagteken achter bovenstaande zin, maar nu is het officieel dat Daredevil seizoen 3 op 19 oktober verschijnt. De te vroeg geplaatste tweet door het Thaise twitteraccount van Netflix bleek dus te kloppen. Deze week bevestigden andere kanalen van Netflix die datum namelijk middels een nieuwe teaser.

Deze titels verschenen in week 38 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week