Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 37 2019

Netflix heeft in week 37 alweer 23 nieuwe titels toegevoegd aan zijn aanbod. Daarbij was het vooral de week van de Netflix Originals met Unbelievable, Marianne en een nieuw seizoen van Top Boy. Ook verscheen Batman Begins op Netflix en een nieuw deel van The Ranch.

The Witcher en You

De nieuwsweek van Netflix werd voor een groot deel gekleurd door een cryptische tweet. Daarin werd duidelijk wanneer The Witcher seizoen 1 en You seizoen 2 op Netflix zullen verschijnen. Het werd vooral een cryptische tweet doordat deze een dag later was verwijderd. Ook werd bekend dat Alta Mar dit jaar al terug zal keren voor een tweede seizoen, slechts een half jaar na de release van de eerste campagne.

Dirty John en Riverdale

Dit najaar komen er nog meer fraaie series, we hebben negen titels op een rij gezet om naar uit te kijken. Begin oktober zal tevens Riverdale seizoen 4 begonnen, de trailer is deze week verschenen. In 2020 zal het vervolg verschijnen van The Umbrella Academy, deze week werden drie nieuwe castleden bekend. Ook het verhaal van Dirty John seizoen 2 is uit de doeken gedaan en Millie Bobby Brown (Eleven uit Stranger Things) werkt aan een film.

Deze titels verschenen in week 37 op Netflix