Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 37 2018

Shooter seizoen 3 Netflix

Netflix heeft 33 films en series toegevoegd aan het aanbod in week 37. Er zijn dus flink wat titels bijgekomen, maar er waren nog andere zaken die de week domineerden. Zo kwam er iets meer duidelijkheid over houdbaarheidsdatum van de topseries op Netflix en leek de releasedatum van Daredevil seizoen 3 uit te lekken.

Gros van topseries blijft nog even op Netflix

Van veel topseries verliepen de licenties op 12 september. Althans, die melding kregen we bij diverse seizoenen van series als Homeland, Sons of Anarchy, How I Met Your Mother en White Collar. Van laatstgenoemde serie zijn vier seizoenen verdwenen, de rest is nog beschikbaar. Voor lang liggen de seizoenen echter niet vast, want op 12 oktober slaat de stress wederom toe.

Seizoenen Suits en andere series ‘terugkrijgen’

Van topseries als Suits, Orphan Black en Grimm zijn recentelijk seizoenen verdwenen. Zo ontbreken van Suits nu de seizoenen 3 en 5 en is de rest wel gewoon beschikbaar van de populaire serie. Er is gelukkig een manier om deze seizoen ‘terug te krijgen‘, met als nadeel dat je alleen Engelse ondertiteling hebt.

Releasedatum Daredevil seizoen 3 bekend (?)

Het heeft er alle schijn van dat de releasedatum van Daredevil seizoen 3 bekend is geworden afgelopen week. Terwijl wij enkel de teaser te zien kregen van het nieuwe seizoen, verklapte het Thaise twitteraccount van Netflix per ongeluk (?) de releasedatum van Daredevil seizoen 3. Dit zou 19 oktober moeten zijn. Andere kanalen van Netflix hebben dat overigens nog niet overgenomen.

Deze titels verschenen in week 37 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week